Nyhet! Läs om de nyinkomna stabila fårskinnstofflorna hos NATURES Collection

by Yvonne Özek

Gå inte miste om våra nyheter! Vi har nyligen inkomna härliga fårskinnstofflor som är varma och mjuka för dina fötter. Vad som är nytt med de här modellerna är att de har en bakkappa - det är den delen på skor som omsluter hälen. Bakkappan bidrar till tofflans stabilitet.
Design är stilren och tidlös så de passar alla. Man kan faktiskt också kalla dessa för fårskinnsskor för inomhusbruk.
Oavsett vilken benämning, de är naturligt mjuka och sköna båda två.
Läs gärna vidare, vi hoppas du blir nyfiken och inspirerad!

Tofflor av äkta fårskinn med högsta kvalitet

De här fårskinnstofflorna är gjorda från äkta nyzeeländskt fårskinn av den bästa kvalitet. Därför är de också slitstarka, varma och naturligtvis slipper du frysa om tårna, varken ute på verandan eller inomhus. Hur fungerar det egentligen? Jo, det beror på att det naturliga materialet, som är av äkta fårskinn, har inbyggda naturliga egenskaper. Den främsta egenskapen är att fårskinnet har anpassat sig i den natur och klimat det kommer ifrån genom tiderna. Därför är äkta fårskinn naturligt värmereglerande - det är en egenskap som syntetiskt material saknar! Äkta fårskinn med naturlig värmereglering det är naturens intelligens, eller hur!

Fårskinnstofflan med mjuk yttersula

Den här modellen är helt ny i vår toffelkollektion. Modellen har en bakkappa (det är den delen på skor som omsluter hälen) och yttersulan är mjuk.  Perfekta inomhusskor för att skämma bort dina fötter när du går på svala golv inomhus. Om golvvärmen är avstängd för att, till exempel, spara in på energikostnader så blir den här fårskinnskon det perfekta valet att sätta fötterna i - hemma såväl som på kontoret. Och ja, de är faktiskt lika mjuka som de ser ut på bilden nedan!

 

Fårskinnstofflan med hård yttersula

Den här modellen liknar den med mjuk sula, men ger extra stöd till fötterna därför att yttersulan är kraftigare. Faktiskt en modell som nästan kan kallas fårskinnssko. Tofflorna passar utmärkt att gå omkring i på verandan, balkongen eller terrassen när ytterskorna lämnats i hallen. Ett perfekt val inom hemmets atmosfär när kylan tränger på. Sist men inte minst, den här fårskinnstoffeln är lika mjuk som andra fårskinnsskodon och ger därtill mycket bra stöd till fötterna.

 

Äkta fårskinnsskodon bidrar till hållbar klädsel

Visste du att vi har total fokus på hållbarhet! Vi som arbetar på NATURES Collection har hållbarhet i fokus när vi väljer materialet för olika ändamål, på arbetsplatsen såväl som hemma. Våra fårskinn är en biprodukt från matindustrin. De har tagits om hand av oss i stället för att de skulle ha kasserats i onödan. När du väljer ett par skodon från oss bidrar du till att reducera onödigt avfall. I stället går fårskinnsavfallet för återvinning för att tillverka till exempel fårskinnsskor. Vi garanterar att de också är slitstarka. Därför kommer det att dröja många år innan du behöver köpa nytt!

”Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du att tillbringa livet på ett ben”
 (Kinesiskt ordspråk)

Du hittar dessa och alla våra andra fantastiska fårskinnstofflor här!

 


Läs även